Gazduire varstnici

Gazduire varstnici in caminul pentru persoane varstnice “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Braila. Prin personalul caminului, cu o buna pregatire profesionala, caminul de batrani Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Braila asigura la un inalt nivel serviciile de gazduire pe perioada nedeterminata a persoanelor varstnice, intocmai pentru a crea sentimentul de “acasa“, in cele doua locatii din municipiul Braila situate pe str. Caraiman nr. 11 si str. Zambilelor nr. 1A.

In locatia din strada Caraiman nr.11 Braila sunt disponibile 161 de locuri pentru gazduire varstnici in camere cu 3 paturi si grup sanitar propriu. Locatia dispune de un lift pentru personele cu dizabilitati. Camerele sunt utilate şi mobilate standard avand un ambient familial. Se ofera in fiecare camera TV si frigider contra cost.

In locatia din strada Zambilelor nr.1A – Braila sunt disponibile 40 de locuri pentru gazduire varstnici in camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu. Camerele sunt utilate şi mobilate la cele mai inalte standarde avand un ambient familial si dispun de paturi ergonomice, care se ridica în functţie de pozitia ocupantului. Locatia dispune de o platforma si un scaun special pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii. Se ofera in fiecare camera TV si frigider contra cost.

Ambele locatii de gazduire varstnici dispun de supraveghere video interna pentru siguranta persoanelor rezidente.

Camere camin str. Caraiman nr.11     /     Camere camin str. Zambilelor nr.1A

bitmap-in-untitled-9

bitmap-in-untitled-8

 

 

gazduire varstnici