Gazduire

Gazduire varstnici in Complexul Rezidențial “Sfintii Apostoli Petru și Pavel” Brăila. Prin personalul complexului, cu o buna pregatire profesionala, Complexul Rezidențial “Sfintii Apostoli Petru și Pavel” Brăila asigura la un inalt nivel serviciile de gazduire pe perioada nedeterminata a persoanelor varstnice, intocmai pentru a crea sentimentul de “acasa“.

Găzduire persoane vârstnice

In locatia din strada Caraiman nr.11 Braila sunt disponibile 161 de locuri pentru gazduire varstnici in camere cu 3 paturi si grup sanitar propriu. Locatia dispune de un lift pentru personele cu dizabilitati. Camerele sunt utilate şi mobilate standard avand un ambient familial. În  camere există  TV si frigider.

Găzduire persoane dependente

In locatia din strada Zambilelor nr.1A – Braila sunt disponibile 36 de locuri pentru gazduire persoane dependente in camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu. Camerele sunt utilate şi mobilate la cele mai inalte standarde avand un ambient familial si dispun de paturi ergonomice, care se ridica în funcţie de pozitia ocupantului. Locatia dispune de o platforma si un scaun special pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii. In camere există TV si frigider.

Ambele locatii de gazduire varstnici dispun de supraveghere video interna pentru siguranta persoanelor rezidente.

Camere camin str. Caraiman nr.11     /     Camere camin str. Zambilelor nr.1A

bitmap-in-untitled-9

bitmap-in-untitled-8

 

gazduire varstnici