Servicii

Suntem alături de persoanele care au ajuns la o etate admirabilă. Complexul Rezidențial “Sfintii Apostoli Petru și Pavel” Brăila este comunitatea rezidenţială pentru seniori ce redă sentimentul de liniste și de siguranță, încununat cu sentimentul de acasă.

Viziunea noastră este de a sprijini și de a deschide noi oportunităti seniorilor, oferind un nou ambient, cu scopul de a elimina grijile şi constrângerile, stimulând independența personală, echilibrul interior si bucuria unui nou pas în viață.

Complexul Rezidențial “Sfintii Apostoli Petru și Pavel” Brăila dispune de 201 locuri de cazare amplasate in 2 locații din Municipiul Brăila. Caminul asigură conditii corespunzătoare de gazduire și de hrană, îngrijiri medicale, recuperare și resocializare, activităti de petrecere a timpului liber, asistență socială și psihologică și asistență spirituală religioasă, ergoterapie, câlcâtorie, bibliotecă, sală de festivităti si dans, cabinet de masaj, sală de mese și pentru petrecerea timpului liber.

Pentru a afla mai multe despre fiecare categorie de servicii oferită în cadrul Complexul Rezidențial “Sfintii Apostoli Petru și Pavel” Brăila accesati sectiuniile de mai jos:

Gazduire varstnici

Alimentatie

Asistenta medicala si ingrijire

Consiliere psihologica

Asistenta spirituala

Socializare si timp liber