Servicii

Suntem alaturi de persoanele care au ajuns la o etate admirabila. Caminul pentru persoane varstnice “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” Braila este comunitatea rezidenţiala pentru seniori ce reda sentimentul de liniste si de siguranta, incununat cu sentimentul de acasa.

Viziunea noastra este de a sprijini si de a deschide noi oportunitati seniorilor, oferind un nou ambient, cu scopul de a elimina grijile şi constrangerile, stimuland independenta personala, echilibrul interior si bucuria unui nou pas în viata.

Caminul pentru persoane varstnice “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Braila dispune de 201 locuri de cazare amplasate in 2 locatii din municipiul Braila. Caminul asigura conditii corespunzatoare de gazduire si de hrana, ingrijiri medicale, recuperare si resocializare, activitati de petrecere a timpului liber, asistenta sociala si psihologica si asistenta spirituala religioasa, ergoterapie, calcatorie, biblioteca, sala de festivitati si dans, cabinet de masaj, sala de mese si pentru petrecerea timpului liber.

Pentru a afla mai multe despre fiecare categorie de servicii oferita in cadrul caminului de batrani din Braila accesati sectiuniile de mai jos:

Gazduire varstnici

Alimentatie

Asistenta medicala si ingrijire

Consiliere psihologica

Asistenta spirituala

Socializare si timp liber